Een assertieve stijl en een unieke identiteit
De Citroën C4

C4

Brochure          Prijslijst particulier          Prijslijst zakelijk          Prijslijst zakelijk

Moderne en hightech mobiliteit

De Nieuwe Citroën C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Het werkingsprincipe ervan is eenvoudig. Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant: één voor de uitgaande slag en één voor de ingaande slag van de vering. Hierdoor kent de vering twee werkingsfasen, afhankelijk van de mate van in- en uitveren:

Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u het gevoel dat de auto de oneffenheden in het wegdek volledig gladstrijkt: het vliegend tapijt-effect.
Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen. De aanslagen dempen op progressieve wijze de bewegingen, zonder stoten aan het einde van de veerweg. De hydraulische aanslag absorbeert de energie die vrijkomt bij dergelijke veerbewegingen. De auto deint daarom niet na en de passagiers merken nauwelijks niets van de oneffenheden in het wegdek.

Uniek aan de C4:

  • Progressive Hydraulic Cushions
  • Innovatieve Advanced Comfort Seats
  • 20 Intuïtieve Rijhulpsystemen
  • Smart Pad Support Citroën
Liever private lease?
€ 509,- p/mnd
Private Lease
HomeActiesC4