Citroën Connected

MyCitroën App

Met MyCitroën krijgt u toegang tot uw auto. Dankzij de app kunt u uw persoonlijke gegevens over de onderhoud van uw auto en de services volgen. Ontdek de belangrijkste functies van MyCitroën.

ConnectedCAM

Is uw auto uitgerust met de ConnectedCAM Citroën®? Dan heeft u een met internet verbonden camera voor nog meer rijplezier, vrijheid en natuurlijk veiligheid. U kunt een foto of een video maken en deze direct via sociale media met uw vrienden delen.

Instructieboekjes

Ben u opzoek naar het instructieboekje van uw Citroën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vind hier uw boekje

Mirror Screen

Vink de optie Mirror Screen aan en u kunt onderweg via het 7 inch touchscreen van de auto profiteren van de compatibele apps en content van uw smartphone. Praktischer, eenvoudiger en veiliger!

Meer info

Connected services

U concentreert zich op de weg en Citroën organiseert en optimaliseert uw reizen via het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom-services en “Waarschuwingen voor gevarenzones”, zodat u geen tijd verliest in files en u op het juiste moment extra oplettend bent. Laat uw ingebouwde verbonden services uw reizen organiseren en optimaliseren met waarschuwingen voor Connect Nav en Gevarenzones.

Vraag hier uw connected services aan

HomeCitroën Connected