De Citroën C5 X 13 april 2021

De Nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Bij deze auto wordt COMFORT met hoofdletters geschreven dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Uiteraard wordt de C5 X voorzien van de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

Hij beschikt over de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken, zoals het Extended Head-Up Display, semi-autonoom rijden en een nieuwe communicatie-interface van het 12 inch touchscreen met een natuurlijk werkende spraakherkenning.

De Nieuwe Citroën C5 X onderscheidt zich nadrukkelijk van zijn tamelijk conventionele concurrenten. De achterklep en de lage laaddrempel bieden gemakkelijk toegang tot de bagageruimte. De lange motorkap, de aerodynamische vorm, de hoge taillelijn en de oplopende lijn boven de achterwielen geven hem een gedistingeerd en rank uiterlijk.

Ten opzichte van een conventionele sedan heeft de Nieuwe Citroën C5 X een hogere zitpositie en 720 mm grote wielen, zaken die SUV-rijders zullen waarderen. Met zijn lengte van 4805 mm, breedte van 1865 mm, hoogte van 1485 mm en wielbasis van 2785 mm is de Nieuwe Citroën C5 X een indrukwekkende verschijning. Hij beschikt over de voor een Citroën kenmerkende V-vormige lichtsignatuur voor en achter.

 

Wilt u als eerst informatie ontvangen over de nieuwe Citroën C5 X, laat dan uw gegevens achter op onderstaande link.

 

 

Blijf op de hoogte van de C5 X

 

 

 

 

HomeNieuwsDe Citroën C5 X