Het antwoord op de uitdaging van morgen? 18 december 2020

Wij zijn ook een sterke partner in elektrische bedrijfswagens!

Citroën is volop bezig met het elektrificeren van de bedrijfswagens.
Citroën ë-Jumpy: International Van of the Year 2021
De eerste volledig elektrische Citroën ë-Jumpy is nog maar net op de markt, maar nu al uitgeroepen tot International Van of the Year 2021. Doordat de ë-Jumpy geen concessies doet in het gebruik van de bedrijfswagen, is deze goed in te passen in het werk van de professional. Zo heeft de auto een laadvermogen van maximaal 1.275 kg, een trekgewicht voor een aanhanger van 1.000 kg en is de laadruimte even groot als de dieselvarianten. Er zijn twee accupakketten leverbaar, waardoor de ë-Jumpy uitkomt op een range van 230 of 330 km.
Citroën ë-Jumper: 
Op korte termijn wordt ook de Citroën ë-Jumper leverbaar. Een veelzijdige bedrijfswagen die als gesloten bestel, chassis cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine leverbaar is. Waarmee dus vrijwel elke ombouw mogelijk is. Ook het laadvermogen van maximaal 1.675 kg en het maximaal laadvolume van 8,5 m3 bij de gesloten bestel maken vrijwel elke toepassing mogelijk.
Deze versie is ook leverbaar met twee accupakketten met een range van 200 km of 340 km.
Citroën ë-Berlingo volgt
Ook de Citroën ë-Berlingo wordt als volledig elektrische auto leverbaar, waarmee elke Citroën bedrijfswagen als 100% elektrische variant leverbaar is. In de loop van 2021 worden hier de specificaties van bekend gemaakt.
Bekijk onze elektrische modellen nu snel!

 

HomeNieuwsHet antwoord op de uitdaging van morgen?