Private Lease

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3, C3 Aircross, (ë-)C4, C4 Cactus, C5 Aircross (Hybrid) of C5 X (Hybrid) voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten.

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.


Wij van Citroën Bertens kunnen voorraadauto’s overnemen van andere dealers, zodat de afwikkeling en aflevering gewoon kunnen plaatsvinden bij uw vertrouwde dealer in Tilburg en Oisterwijk.

Financiering

Wilt u particulier een auto financieren? Dan biedt Citroën u een betaalplan. Door de vaste looptijd van het Citroën Betaalplan en het vaste rentepercentage weet u van te voren exact waar u aan toe bent.

Het Citroën Betaalplan kunt u tevens gebruiken voor de aanschaf van een gebruikte auto uit het Citroën Select aanbod. Het Citroën Betaalplan is een aflopend krediet waarbij u het aankoopbedrag leent om de aankoop van uw nieuwe Citroën mogelijk te maken. U betaalt het geleende bedrag in steeds gelijke termijnen terug, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing. U koopt de auto onder eigendomsvoorbehoud van uw Citroën-dealer. Hierdoor bent u na de betaling van de laatste termijn formeel eigenaar van de auto. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing.

De voordelen van Citroën Betaalplan:

  • U bent geheel vrij om het model en de opties van uw keuze te kiezen.
  • De auto wordt op uw naam geregistreerd.
  • Er is een volledige budgetcontrole: u kiest zelf de contractperiode en de aanbetaling.
  • Door een vaste looptijd en een vast rentepercentage heeft u een vast maandbedrag; zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Uw dossier wordt efficiënt beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw Citroën-dealer.

Lees meer over Citroën Betaalplan in onze brochure.
Bekijk een voorbeeldberekening.

Neem contact op voor de mogelijkheden
HomePrivate Lease