Functieomschrijving Service Adviseur

Wij zoeken voor onze vestiging Tilburg een full-time Junior ServiceAdviseur (M/V). Iemand met hart voor onze klanten die dagelijks gaat voor 100% klanttevredenheid. Een gastvrouw of gastheer die nét dat stukje meer doet waardoor een klant zich thuis voelt bij Bertens. Ben je representatief en kun je snel schakelen? Dan is deze spin-in-het-web functie jou op het lijf geschreven!

WERKZAAMHEDEN
In de functie van Junior Service Adviseur sta je klanten (waaronder leasemaatschappijen) telefonisch of aan de balie te woord: met het geven van advies, het verstrekken van prijsopgaven en natuurlijk met het aannemen van werkplaatsopdrachten. Daarbij zorg je dat de communicatie met en de planning van de werkplaats soepel verloopt. Verder verzorg je alle administratieve werkzaamheden waaronder de facturatie. Je werkt daarbij met de meest moderne hulpmiddelen op gebied van automatisering en telefonie. Kortom een bezige spin in het web van Bertens die geniet van afwisseling en die goed kan schakelen. De spreekwoordelijke 9 tot 5 mentaliteit is op jou zeker niet van toepassing.

ONTWIKKELING
Wij zijn op zoek naar iemand die de wil heeft om te leren en te ontwikkelen in dit mooie vak. Dus jouw persoonlijkheid en competenties zijn belangrijker dan jarenlange ervaring. We investeren graag in jouw toekomst, zodat jij alle kneepjes van het vak leert kennen.

FUNCTIE-EISEN:
. MBO-niveau
. Woonachtig in de regio Tilburg
. Rijbewijs B

WIJ BIEDEN:
. Een leuke en afwisselende baan met kansen om je te ontwikkelen
. Dagelijkse ‘on the job’ coaching
. Een passende beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
. Een leuk en gezellig jong team om mee samen te werken

Stuur je reactie naar: olaf@goedbeterbertens.nl / gertjan@goedbeterbertens.nl

HomeVacaturesVacature Junior Service AdviseurFunctieomschrijving Service Adviseur