Functieomschrijving Verkoop Adviseur

Wij zoeken voor onze vestiging Tilburg een full-time Junior Verkoop Adviseur (M/V). Iemand met hart voor onze klanten die dagelijks gaat voor 100% klanttevredenheid. Een gastvrouw of gastheer die nét dat stukje meer doet waardoor een klant zich thuis voelt bij Bertens. Ben je representatief en kun je snel schakelen? Dan is deze spin-in-het-web functie jou op het lijf geschreven!

WERKZAAMHEDEN
In jouw functie ben je in eerste instantie gastdame of gastheer voor onze bezoekers in de (online) showroom. De adviesrol ligt je goed, maar je weet ook op het juiste moment de deal te sluiten. Dit weet je te bereiken door uitstekend de wensen van de klant te inventariseren en om te zetten in het beste advies. Je weet de deal ook administratief goed af te wikkelen en zorgt voor een optimale klantbeleving na verkoop en bij de aflevering. Tevens wordt je verantwoordelijk voor de online presentatie van onze auto’s. Je weet dat het koopproces van onze klanten tegenwoordig voor een groot deel online plaatsvind. Op het moment dat een potentiële klant contact opneemt, weet jij online of aan de telefoon het verschil te maken en het vertrouwen van de klant te winnen.

ONTWIKKELING
Wij zijn op zoek naar iemand die de wil heeft om te leren en te ontwikkelen in dit mooie vak. Dus jouw persoonlijkheid en competenties zijn belangrijker dan jarenlange ervaring. We investeren graag in jouw toekomst, zodat jij alle kneepjes van het vak leert kennen.

FUNCTIE-EISEN:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau. Daarbij is de wil om te scoren belangrijker dan jarenlange ervaring. Verder herken je jezelf in het volgende:
. Je bent een collegiale teamplayer met oog voor de eigen resultaten maar zeker ook de resultaten van het team als geheel
. Je hebt passie voor auto’s en klanten, daarbij ligt jouw focus op service- en klantgerichtheid
. Je communiceert prettig waarbij je je makkelijk aanpast naar het type klant
. Je beheerst de Nederlandse taal in geschrift
. Je bent oplossingsgericht, proactief en creatief om elke dag je verkoopdoelstellingen te bereiken
. Je sociale leven speelt zich voornamelijk af binnen ons werkgebied

Deze 5-daagse full time functie is inclusief zaterdagen en koopavond.

WIJ BIEDEN:
Een leuke en afwisselende baan met kansen om je te ontwikkelen
Dagelijkse ‘on the job’ coaching
Een passende beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Een leuk en gezellig jong team om mee samen te werken

Stuur je reactie naar: olaf@goedbeterbertens.nl / gertjan@goedbeterbertens.nl

HomeVacaturesVacature Junior Verkoop AdviseurFunctieomschrijving Verkoop Adviseur