Onderhoud & APK

Moderne werkplaatsen met goed geschoolde monteurs

In 2023 is besloten de krachten van Bertens te verdelen, in Tilburg hebben wij ons aangesloten bij Bosch Car Service. In Oisterwijk blijven we de vertrouwde service reparateur van Citroën.

Wist u dat Bosch Car Service niet alleen de grootste after-sales formule van Nederland is, maar ook een van de bekendste en meest gewaardeerde fabrikant is van auto onderdelen ter wereld? In bijna elk gangbaar type of model auto, ongeacht welk merk of uit welk land afkomstig zijn onderdelen van Bosch terug te vinden. Van elektrische onderdelen tot een ruitenwisser, Bosch levert het allemaal.

In onze werkplaats in Tilburg hebben wij een prachtige combinatie tussen monteurs in opleiding en monteurs die al jaren als technisch specialist en APK-keurmeester actief zijn. Meerdere keren per jaar worden zij getraind in en over de nieuwste technieken, zowel op het gebied van elektrische auto’s als auto’s met brandstofmotoren. Daarnaast werken wij met de meest recente uitlees apparatuur, geheel vernieuwd in 2023.

Voor onze vestiging in Oisterwijk hebben wij recent ons contract met Citroën vernieuwd. Als erkend service reparateur weet u ons al jaren te vinden op onze vestiging in Oisterwijk. Hier kunnen en mogen wij alle reparaties op het gebied van garantie en terugroepacties uitvoeren. Onze monteurs in Oisterwijk krijgen de opleidingen vanuit Citroën Nederland en ook hierin hebben wij alle digitale apparatuur onlangs vernieuwd.

Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven. Persoonlijk contact en gedegen advies is en blijft voor ons belangrijk, de belangrijkste bent u natuurlijk!

Of u nu een Citroën, een ander Stellantis merk of helemaal een ander merk rijdt, bij Bertens kunt u altijd terecht.

GoedBeterBertens