Hallo!

Wij zijn Bertens, een modern autobedrijf met vestigingen in Tilburg en Oisterwijk. In Tilburg werken wij als Bosch Car Service en hebben wij een ruime showroom. We hebben  een voorliefde voor de Stellantis-merken, waaronder Citroën, Peugeot en DS. Dat kan ook niet anders, wij zijn bijna 50 jaar Citroën-dealer geweest. Onze vestiging in Oisterwijk is ook nog altijd Citroën Erkend Reparateur en ook hier hebben wij een showroom.

Gertjan Lensvelt & Olaf Menges

“Tussen het werk door, is er altijd ruimte voor een geintje”

Bart van Gestel – Werkplaats

We zijn een autobedrijf met professionele aanpak en uitstraling. We hebben een uitgebreide lokale klantenkring met zowel particuliere  als zakelijke klanten. Onze apparatuur is het nieuwste van het nieuwste en wij geloven in nieuwe technieken en mogelijkheden. Elektrische auto’s, virtuele showrooms, auto delen, private lease, alles komt bij ons voorbij. Verder geloven wij in lokale aanwezigheid en persoonlijke aandacht, waardoor wij met sommige van onze klanten een relatie hebben van al bijna 50 jaar.

Daarmee maken wij het verschil met de grote dealergroepen die er tegenwoordig zijn. Veel van onze collega’s zijn hun carrière bij Bertens begonnen en hebben hun opleiding binnen Bertens afgerond. Niet voor niets zijn wij in het verleden uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de mobiliteitsbranche.

Wil jij ook werken in een professioneel bedrijf waar de werksfeer het allerbelangrijkst is? Neem dan contact met ons op. Voor ons is belangrijk dat je in ons team past (een goede sfeer is voor ons zeer belangrijk!) en goed met mensen kunt omgaan, zowel met klanten als collega’s. Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures.